Audio kábelek és kiegészítők HI-Fi és Házi-Mozi

Kérdése van? Hívjon minket! +36702634982

Blog
admin

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A HydraSound egy hazai fejlesztésű és gyártású különféle audio kábeleket és kiegészítőket kínáló családi vállalkozás. 2018-óta vagyunk jelen a piacon.

A meghatározó kezdet az 1980-as évek végére nyúlik vissza, amikor a zene és a Hi-Fi világával való kapcsolat kezdetét vette. Az iránymutatás és inspiráció ebben az időszakban sokak számára, így számomra is, az akkori Hi-Fi Magazinból érkezett. A magazin hasábjain Darvas László írásai különösen nagy hatással voltak, segítve a kábelek és tuning eszközök hatásának megértését.

A kábelek és egyéb a hangzást javító kiegészítők iránti érdeklődés hobbi szinten maradt és jó 30 évig csak a saját rendszeremet fejlesztgettem amellett sok elismert gyártó kábelét használtam és használom ma is referenciaként, követve a fejlődést, megismerve más tervezési koncepciókat.

Azonban az idő múlásával és a tapasztalatok gyarapodásával úgy alakult, hogy ez a szenvedély vállalkozássá vált, a célja, hogy a lehető legjobb ár/érték arányú szolgáltatásokat és termékeket kínálja, kielégítve a felhasználói igényeket.

Köszönöm a bizalmat! Filkor József