Audio kábelek és kiegészítők HI-Fi és Házi-Mozi

Kérdése van? Hívjon minket! +36702634982

Hydra Next Wave v.1 Series összekötőkábel
Hydra Next Wave v.1 Series összekötőkábel
240 000 Ft 
120 000 Ft

Hydra Next Wave v.1 Series összekötőkábel

Hydra Next Wave v.1 Series összekötőkábel

  • Parallel Pair Geometry All: 13AWG! 3mm2
  • H.R.C Hydra Special Copper Alloy (made in USA)
  • Cryogenic Treatment
  • Carbon Rhodium RCA plug
  • Neutrik XLR plug
  • Cardas Silver Solder
  • Maximum Lenght: 1MA Wave széria extra felbontással bíró új fejlesztése, minden hangi pozitívumot megtartva de részletgazdagabb és nyitottabb hangképpel. Testes és öblös mélyekkel, levegős és tágas hangszínpaddal.

A Next sorozat következő szintlépcsője és jó ideje tartó fejlesztés eredménye. Egyedülállóan nagy keresztmetszettel, önmagát rezgéscsillapító vezetővel, teljes egészében légszigeteléses felépítés. Egy nagyon tiszta és egyedülálló rézötvözet és szerkezet, elsősorban a vezetőben kialakuló rezonanciák csillapítása volt a cél, hogy a légszigetelés eredményesen használható legyen, szinte mindenki ezt az érszigetelésre bízza, mely mindenesetben tompítja a hangot, csökkenti felbontást és a részletgazdagságot, az apró részleteket elfedi.

A légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség, mely teljességgel megvalósul ebben a kábelben. A nagy keresztmetszetre szintén szükség van, a legmagasabb szintű összekötőkábeleknél számos gyártó is ezt a vonalat követi csak sok vékony érből álló szerkezettel mely ugyan nagy össz keresztmetszetet ad, de interferenciára egymásra hatásra lehet számítani az erek között ami megint csak az átláthatóságot és a felbontást csökkenti. Itt egyedülálló módon lett kialakítva a vékony vezetőből nagy keresztmetszet, mely mentes az egymásra hatástól (nincs többeres szerkezet). Felületkezelésnek köszönhetően nem oxidálódik a legszigetelés ellenére sem, így a nagyfrekvenciás viselkedése konstans marad.

50
Kezdete: 2024.05.09   Vége: 2024.05.31
Megtakarítás 120 000 Ft
120 000 Ft
240 000 Ft 
Adatok
Cikkszám:
HNWSilxlr