Audio kábelek és kiegészítők HI-Fi és Házi-Mozi

Kérdése van? Hívjon minket! +36702634982

Hydra Next Wave Ag RCA összekötő 1Méter

Hydra Next Wave Ag RCA összekötő Furutech High-End FT-111R Alpha Copper RCA Plug 1Méter 1db sztereo szett

 

  • H.R.C Hydra Special Silver-Copper Alloy (made in USA)
  • Air Insulation All: 13AWG! 3mm2
  • Special Silk Core Noise Damping
  • Silver-Gold NANO Coated
  • Cryogenic Treatment
  • Furutech High-End FT-111R Alpha Copper RCA Plug
  • Hydra Carbon/Rhodium RCA Plug
  • Maximum Lenght: 1M
 

High-End Furutech csatlakozós Next Ag összekötőkábel, pure silver-copper vezető anyag selyem maggal kiegészített rezgéscsillápító rendszer, légszigetelés és forrasztásmentes csatlakozás. A Next széria nagy keresztmetszete és légszigetelése itt is meg van, további fejlesztési elem az ezüst anyag és a rezgés csillapítás kialakítása. 

Hangban jelentős előrelépés a hangszínek terén, felbontás tovább nőtt miközben a hang finomabb és sokkal érzelemdúsabb levegősebb lett. A forrasztás elhagyása és rezonancia kontroll folyékonyabbá tette a hangot, végtelenül nyugodt és letisztult hangzásvilág, olyan magasregiszter kiterjesztéssel mely egyedülálló hangtisztaságot eredményez.

A légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség, mely teljességgel megvalósul ebben a kábelben. A nagy keresztmetszetre szintén szükség van, a legmagasabb szintű összekötőkábeleknél számos gyártó is ezt a vonalat követi csak sok vékony érből álló szerkezettel mely ugyan nagy össz keresztmetszetet ad, de interferenciára egymásra hatásra lehet számítani az erek között ami megint csak az átláthatóságot és a felbontást csökkenti. Itt egyedülálló módon lett kialakítva a vékony vezetőből nagy keresztmetszet, mely mentes az egymásra hatástól (nincs többeres szerkezet). Felületkezelésnek köszönhetően nem oxidálódik a legszigetelés ellenére sem, így a nagyfrekvenciás viselkedése konstans marad.

48
Kezdete: 2023.12.21   A készlet erejéig!
Megtakarítás 140 100 Ft
149 900 Ft
290 000 Ft 
Részletek

Akció indítása 2023.11.24. 6.00h

Adatok
Cikkszám:
HNWAgRCABF