Audio kábelek és kiegészítők HI-Fi és Házi-Mozi

Kérdése van? Hívjon minket! +36702634982

Hydra Next Wave Ag RCA összekötő
Hydra Next Wave Ag RCA összekötő
220 000 Ft

Hydra Next Wave Ag RCA összekötő

Hydra Next Wave Ag RCA összekötőH.R.C Hydra Special Silver Plated Copper A (made in USA)
Air Insulation All: 13AWG! 3mm2
Special Silk Core Noise Damping
Silver-Gold NANO Coated
Cryogenic Treatment
Furutech High-End FT-111R Alpha Copper RCA Plug
Hydra Carbon/Rhodium RCA Plug
Maximum Lenght: 1M


High-End Furutech csatlakozós Next Ag összekötőkábel, pure silver-copper vezető anyag selyem maggal kiegészített rezgéscsillápító rendszer, légszigetelés és forrasztásmentes csatlakozás. A Next széria nagy keresztmetszete és légszigetelése itt is meg van, további fejlesztési elem az ezüst anyag és a rezgés csillapítás kialakítása.

Hangban jelentős előrelépés a hangszínek terén, felbontás tovább nőtt miközben a hang finomabb és sokkal érzelemdúsabb levegősebb lett. A forrasztás elhagyása és rezonancia kontroll folyékonyabbá tette a hangot, végtelenül nyugodt és letisztult hangzásvilág, olyan magasregiszter kiterjesztéssel mely egyedülálló hangtisztaságot eredményez.

A légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség, mely teljességgel megvalósul ebben a kábelben. A nagy keresztmetszetre szintén szükség van, a legmagasabb szintű összekötőkábeleknél számos gyártó is ezt a vonalat követi csak sok vékony érből álló szerkezettel mely ugyan nagy össz keresztmetszetet ad, de interferenciára egymásra hatásra lehet számítani az erek között ami megint csak az átláthatóságot és a felbontást csökkenti. Itt egyedülálló módon lett kialakítva a vékony vezetőből nagy keresztmetszet, mely mentes az egymásra hatástól (nincs többeres szerkezet). Felületkezelésnek köszönhetően nem oxidálódik a legszigetelés ellenére sem, így a nagyfrekvenciás viselkedése konstans marad.

220 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
HNWAgRCA