Audio kábelek és kiegészítők HI-Fi és Házi-Mozi

Kérdése van? Hívjon minket! +36702634982

Hydra Next II NANO v.1 összekötőkábel
Hydra Next II NANO v.1 összekötőkábel
170 000 Ft 
120 000 Ft

Hydra Next II NANO v.1 összekötőkábel

Hydra Next II NANO v.1 Wave Series 


Twisted Pair HRC Geometry 16AWG
HRC UPOCC 7N Copper & OCC Silver Plate Ground
Air – XLPE Insulation
Cryogenic Treatment
Neutrik XLR Ag Plugs
Carbon-Rhodium RCA Plugs
Cardas Pure Silver Sodering
Lenght: 75CM-5M


Wave Series minőségi szint nagyobb méretekhez.

Next II Nano v.1 az új nagykeresztmetszetű és felépítésű Wave széria tapasztalatain alapuló továbbfejlesztés, kifejezetten XLR kábelekre tervezve. Megjelent itt is a légszigetelés mint a legjobb felbontást adó felépítés, anyag maradt a régi de nagyobb keresztmetszettel és a Ground line kialakítása változott még lényegesen, más anyag és struktúra.

Hangja kiemelkedően jó felbontású, feszes és attraktív, nagy hangtömeget tud megmozgatni. A légszigetelés előnye a nagyobb transzparencia és színezetlenség itt is jelenzkezik, neutrális megszólalás és nagy tér jellemzi, így könnyen integrálható sokféle rendszerbe. Zeneileg azoknak is ajánlom akik vegyes zenei palettát hallgatnak, ki tud szolgálni akusztikus mellett elektronikus műfajokat is, nagyon jó a ritmus és a dinamika kezelése egységesen az egész frekvencia sávban, nagy hangerőn sem borul fel a balansz, nem fogy el a basszus dinamika és nem fogja vissza a lovakat Felsőkategóiás minőségi többcsatornás rendszerhez is nagyon ideális választás, filmre és zenehallgatásra is all rounder.

XLR verzióban kiváló választás aktív hangsugárzó tulajdonosok figyelmébe is ajánlom ha nagyobb hosszban egy kiváló ár/érték arányú kábelt szeretnének.

29
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 50 000 Ft
120 000 Ft
170 000 Ft 
Adatok
Cikkszám:
HNIINv1