Audio kábelek és kiegészítők HI-Fi és Házi-Mozi

Kérdése van? Hívjon minket! +36702634982

Hydra Isolator S Vibration Absorption Stands 3
Hydra Isolator S Vibration Absorption Stands 3
37 500 Ft 
29 900 Ft

Hydra Isolator S Vibration Absorption Stands 3

Hydra Isolator S Vibration Absorption Stands 3db/set

 

  • Aluminium Base, Black Anodising Surface
  • 3x Steel Ball (Special Hydra H.R.C Heat Treatment)
  • Pyramid Rubber Sheet
  • Diameter: 39mm
  • Height: 26mm
  • Weight: 70g
  • Accept Weight up to: 0-20kg/db  max: 60Kg/set

 

Hydra Isolator S készülék alátét, gondosan válogatott anyag kombinációk együttesével biztosítja a minél szélesebb spektrumban a rezonanciák csillapítását, illetve ami fontosabb a készülék pontszerű elcsatolását és a parazita rezonanciák levezetését.

A készülékben keletkező mikrofóniát, mely belső vagy külső forrásból is eredhet minél gyorsabban le kellene vezetni a lábain keresztül az erre a célra alkalmas állványunkba úgy, hogy az állványon keresztül viszont minél kevesebb jusson el a hifi berendezésünkig. A készülékek gyári lába ritka esetben látja el ezt a feladatot jól, illetve egészen biztosan lehetséges nagyobb hatékonysággal is végezni. A Hydra Isolator S alumínium szendvicsben 3db megfelelő ötvözetű acélgolyót tartalmaz, melyek még kapnak egy H.R.C hőkezelést (melyet már régen alkalmazok egyes kábeleim alapanyagánál is).

Fontos szerepe van a készülékkel találkozó piramis mintázatú gumipárnának, mely pontszerűen csatolja el a készülékünket és nem okoz felületi sérülést akkor sem ha helyezgetjük alatta. Az állvány irányába lefelé néző oldalon egy sokféle felületen jól tapadó réteg van mely biztosítja, hogy a készülék stabilan álljon a helyén és helyet ad a gyártó Hydra polipjának is 

Felhasználás: Készülékenként 3db ajánlott amennyiben van rá lehetőség a készülék aljával érintkezzen, előre kettő és hátra egy középre, persze a súly elosztás is meghatározó, hogy hol milyen pozícióban áll stabilan, illetve ami nagyon fontos, hogy a golyókon szabadon kell a készüléknek hintáznia oldalirányban. Érdemes megkeresni a megfelelő poziciókat akkor a legoptimálisabb és hangban a legjobb felbontás társul a testes és energikus hangzással ha a korongok alsó és felső fele szabadon el tud mozdulni a golyókon, mivel az isolátor alja/teteje letud tapadni ha ebben az állapotban próbáljuk mozgatni a készülék alatt akkor megfeszülhet és oldara elbillenhet akkor már nem jó, erre oda kell figyelni különben a hatásfoka nem lesz 100%-os.

Hangzás: Amennyiben sikerült megtalálni az optimális pozíciót a készülék alatt, (érdemes addig tologatni kisebb nagyobb háromszöget bezárva, amíg a lehető legtestesebb középhangokat sikerül elérni) nem biztos, hogy ez elsőre sikerül,  nagy különbségek tudnak lenni. Solid Tech Reference3 állványon is elég hatásos ami azért egy meglehetősen nívós és jó ízléssel megtervezett állvány, növeli a felbontást a hangkép részletezettségét, nagyobb és levegősebb tér tud kialakulni a hangszínpadon, a mély és a közép dinamika megtartása a felbontás és a tér kiterjesztésével ez volt a célom még nívós állvány használata esetében is.

20
Kezdete: 2024.06.16   Vége: 2024.06.30
Megtakarítás 7 600 Ft
29 900 Ft
37 500 Ft 
Adatok
Cikkszám:
HIsoS3BF