Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Kapcsolat

 

 

Telephely és átvevőpont: Bp. 1156 Nyírpalota út 28. 6/38

Nyilvántartási szám: 52295898

Adószám: 68818821-1-42

Bankszámlaszám: Kérem csak számlázás után utaljon, a számlán lévő számlaszámra.

Telefon: +36 70-263-4982

Email: hydrasoundaudio@gmail.com

 

A kiállított számlák alanyi adómentes AAM áfakulcsot, azaz 0% értékű ÁFA-t tartalmaznak, így a honlapon látható árak a bruttó árak, amelyek megegyeznek a nettó árakkal. Mivel az ÁFA 0%, így Ön 27%-al olcsóbban kapja meg a rendelt termékeket, szolgáltatást.

 

Tisztelt eljövendő vásárlóim, a rendeléseket kérem email-ben leadni. Kérem a postázáshoz is az adatokat ha eltér a számlázási adatoktól, telefonszámmal együtt. Köszönöm a bizalmat előre is. :) 

Kérdéseket is jobb ha email-ben tesztek föl, de elérhető vagyok telefonon, messengeren stb.

Facebook

A rendeléseket igyekszem minél gyorsabban teljesíteni, kisebb tételeknél ez max. 1-2 nap. Egy héten általában kétszer postázok, emiatt megköszönöm ha például pénteken vagy akár hétvégén megkapom a rendelést, így a hétfői első szállítmánnyal már tudom küldeni.

GLS csomagküldés 1800Ft

Utánvétellel  3.000Ft

 

Fontos! Ha valaki email-re nem kap 24órán belül választ, az azt jelenti, hogy nem kaptam meg. Ennek oka legtöbbször az, hogy a levelező spam-nek jelöli. Ha ez előfordul akkor mindenképpen vegye fel velem a kapcsolatot számos más elérhetőségem valamelyikén, telefon, sms, facebook, messenger, avx fórum PM stb. Köszönöm.